Raw Generation Expo București, Ediția VI, 12 mai 2013

A sasea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 12 mai, 2013 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, de data aceasta in Sala Bucuresti. Adresa hotelului este Str. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20 si intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola, unde vom oferi un storcator automat prin presare la rece HUROM, in valoare de 1.400 lei.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc”,”Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”, gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®” si castigatoarea titlului international YouTube Next Chef.

Prin intermediul acestei expozitii vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala si anume, trebuie sa avem o minte, un trup si un suflet sanatos pentru a ne bucura de o viata linistita. Editia a 6-a va fi ca si pana acum o expozitie cu vanzare, unde vor fi prezente firme din intreaga tara care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru promovarea unui stil de viata sanatos. La fiecare editie in parte veti gasi:

 • Preparate raw food proaspete (restaurante vor expune in cadrul expozitiei in cadrul holului principal).
 • Ingrediente raw food: seminte de germinat, seminte si nuci, alge marine, superalimente, uleiuri presate la rece, ceaiuri si fructe uscate etc.
 • Ingrediente si preparate vegane.
 • Vor fi prezente fermieri si mici producatori care comercializeaza legume si fructe proaspete.
 • Cartile Ligiei plus multe alte carti care promoveaza un stil de viata vegetarian si vegan. Vor fi prezente edituri si librarii online cu o diversitate larga de carti.
 • Aparatura: storcatoare prin presare la rece, automate si manuale, germinatoare manuale, blendere si ustensile de bucatarie.
 • Ingrijirea si mentinerea cosmetica a pielii prin metode naturale (epilare cu zahar, manichiura spa, machiaj mineral etc.)
 • Cosmetice naturale, bio si handmade.
 • Sapunuri si detergenti naturali si bio.
 • Masaj terapeutic si metode de relaxare (masaj clasic, terapeutic, mese cu pietre vulcanice etc).
 • Metode naturale de prevenire si vindecare (salina, aromaterapia, lumanari naturale etc).
 • Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei sau prin joc.
 • Nastere naturala, alaptare si tot ce tine de promovarea unei cresteri frumoase si armonioase a generatiei viitoare.
 • Promovarea produselor de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie din materiale naturale si bio.
 • Incurajarea protejarii naturii inconjuratoare prin reciclare, folosirea resurselor cu masura etc.

Surprizele editiei 6

Tombola – se va desfasura la ora 19:00. Daca la editia anterioara, Ligia si Raoul Pop au oferit un germinator automat in valoarea de 800 lei, la aceasta editie tot ei ofera un HUROM, storcator automat prin presare la rece, in valoare de 1.400 lei. Inscrierea la tombola se face prin achitarea si pastrarea biletului de intrare care este in valoare de doar 10 lei. Sansa de a castiga acest premiu este egala si apartine fiecaruia.

Concurs de Gatit Raw Vegan Food – va incepe la ora 13:00 pe scena salii Bucuresti, in sala centrala a expozitiei. Concursul va fi impartit in doua parti: bucatari amatori si bucatari specializati sau restaurante cu specific raw food. Preparatele vor fi apreciate de un juriu si vor fi acordate 3 premii la fiecare echipa (amatori/profesionali), adica (1) premiul pentru cel mai gustos preparat raw dulce, (2) premiul pentru cel mai bun preparat raw sarat, si (3) premiul pentru cel mai aratos si spectaculos la gust preparat raw. Oricine se poate inscrie la categoria bucatari amatori. Retineti, toate preparatele vor fi aduse gata, nu se va pregati nimic pe loc. Nu se accepta preparatele pe farfurii de unica folosinta. Prezentarea produsului este foarte importanta la fiecare premiu.

Prezentarea de Moda – se va desfasura incepand cu orele 15:00. Veti putea admira si cumpara sau comanda ulterior piese vestimentare marca Adrian’s,  Alina Villanova si Pink and Blue. Pentru prezentarea de moda, avem nevoie de modele (copilasi intre 2- 5 ani). Oricine doreste sa se inscrie, sa lase un mesaj mai jos si dupa aceea vom discuta detalii prin email.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Toate prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate, in sala Brasov si Cluj intre orele 11:00-17:00. Programul va fi afisat in cadrul evenimentului. Pentru inregistrare ca si expozant, va rugam sa ne contactati la adresa: office@rawgeneration.ro

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation

One thought on “Raw Generation Expo București, Ediția VI, 12 mai 2013”

Comments are closed.