Despre expozitia noastra

Raw Generation Expo a fost un eveniment unic, organizat si sponsorizat la nivel national si regional de Ligia si Raoul Pop.

Prin intermediul acestei expozitii, am vrut sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala si anume, trebuie sa avem o minte, un trup si un suflet sanatos pentru a ne bucura de o viata linistita. Expozanti din diferite colturi ale tarii si din strainatate (persoane juridice si fizice) au participat la fiecare editie pentru a va prezenta alimente, aparatura, produse diverse, servicii, suplimente si informatii care sa va faca viata mai placuta si mai sanatoasa.

Istoria expozitiei incepe cu data de 10.10.10, cand a fost organizata prima editie in Bucuresti pana in martie 2017, cand a fost ultima editie. 


Ligia si Raoul

Expozitia se desfasura atat in Bucuresti cat si in tara pe parcursul a doua zile, in spatii mari, de peste 2000 mp. Evenimentul a fost dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din tara.

RPOP-2014-11-0463

Fondatoarea evenimentului, Ligia Pop, promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent, este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România și internațional. Este consultant în nutriție raw food, autor a 8 cărți de specialitate pe care le puteti vedea aici.

Ligia Pop este singurul bucătar raw din lume care a primit în anul 2011 distincția internationala de YouTube Next Chef. De asemenea cartea ei “Rețete vegane fără foc” a câștigat în 2014 “oscarul” din literatura culinară la Gourmand World CookBook Awards. Pe lângă toate acestea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“).

RPOP-2014-05-1273

Va invitam sa vizionati poze si secvente video de la editiile anterioare, care sunt postate aici pe site sau pe site-ul Ligiei.

Va dorim o viata frumoasa si sanatoasa!

One thought on “Despre expozitia noastra”

Comments are closed.