Raw Generation Expo București, Ediția I, 10 octombrie 2010

Pe 10.10.10 am organizat in Bucuresti la Hotelul Rin Grand, primul Targ Raw Vegan din Romania, organizat concomitent cu World Raw Food Day, o miscare internationala, sub brandul stabilit de noi in tara, Romania Goes Raw. Inceputul a fost timid, aducand laolalta 12 expozanti insa succesul a fost neasteptat.

Ne-am bucurat toata ziua de un numar frumos de vizitatori, de sute si sute de persoane de diverse varste si clase sociale, care au fost curiosi sa afle cat mai multe despre aceste gen de alimentatie. S-au oferit mostre delicioase de dulciuri diverse, sucuri din legume, fructe si verdeturi, cat si vestitele spaghete din dovlecei cu sos de rosii. Toti au fost placut impresionati si uimiti de gustul special al preparatelor vegane fara foc, fiind nerabdatori sa incerce retetele vegane fara foc in bucataria personala.

Alaturi de noi am avut pe parcusul targului reporteri de la Pro TV si Antena 1 si 3, care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara de la ambele posturi, iar cu aceasta ocazie le multumim din nou. Reportajul de la Pro TV il puteti viziona aici. Mai jos am adaugat un set cu poze frumoase de la eveniment.

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation