Poze de la Raw Generation Expo Iași, Ediția I

Toamna aceasta Raw Generation Expo a poposit la Iasi, un oras drag sufletului meu si la care m-am reintors cu cea mai mare bucurie! Multumesc celor care au ajutat la organizare, mai exact echipa Verde Bun care a facut posibila aceasta editie, si de asemenea echipelor de la Casuta Naturii, Restaurantul Raw si Vegan Vivid Bistraw unde am mancat doar bunatati raw si vegane gatite, dar si celorlalti care s-au implicat cu trup si suflet pentru realizarea aceastei editii!

Expozitia a fost de vis, cu un numar suficient de expozanti si un public extraordinar. Sincer va spun, ca in fiecare oras nou am mers cu emotii, fiindca era un oras nou in care expozitia noastra nu mai fusese si am fost uimiti de cum de la primele ore ale diminetii, au navalit in sala valuri de vizitatori si oameni foarte pregatiti, care stiau exact ce doreau sa afle si ce doreau sa isi cumpere, deci un public instruit si targetat fix pe tema expozitiei noastre. Ne-am intalnit cu oameni cunoscuti, care deja vizitau expozitia Raw Generation Expo din 2010 incoace si am cunoscut in persoana dragii mei cititori si persoane cu care am discutat telefonic prin pachetul de consultanta privata.

Vrem sa multumim dragi vizitori pentru tot efortul de a ne vizita si la aceasta editie, si spun efort, fiindca am avut vizitatori din toate zonele din imprejurimi cum ar fi: Harghita, Covasna, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Bistrita-Nasaud, Botosani si nu in ultimul rand Republica Moldova! Va multumim fiindca ati fost cu totii prezenti, pentru ca ati venit cu temele facute de acasa si cu intrebari la subiect. M-am bucurat enorm cand in sala in care planificam sa fac prezentarea de sanatate, cele 70 de locuri nu au fost suficiente si am fost nevoiti sa ne mutam cu totii intr-un spatiu in care cele peste 150 de persoane au putut sa incapa.

Multumim dragii nostri pentru ca ne-ati primit cu inimile deschise, pentru ca ne-am simtit extraordinar intre voi si pentru ca sunteti niste oameni cu suflet mare si primitor! Vom revenii cu placere si data viitoare, pentru o noua editie de Raw Generation Expo Iasi!

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation