Site icon Raw Generation Expo

Raw Generation Expo București, Ediția X, 19-20 martie 2016

Raw Generation Expo

A 10-a editie a Expozitiei Nationale Raw Generation  se va desfasura pe 19-20 martie 2016 la Bucuresti, Romexpo, in Pavilionul C6. Expozitia noastra va tine doua zile pentru prima data din istoria ei! Aceasta editie este realizata in colaborare cu Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Lucruri bine de retinut:

 

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti insa se adreseaza tuturor, indiferent de alimentatia pe care o consuma. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 2.500 mp in pavilionul C6. Acest eveniment este organizat de Ligia si Raoul Pop in colaborare cu Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania. Expozitia noastra promoveaza un stil de viata sanatos in Romania din 2009 si pana in prezent. Puteti vedea poze de la editiile anterioare ale expozitiei pe site-ul oficial al expozitiei.

Prezentarile de sanatate se vor tine in salile de conferinta Iorga si Balcescu din pavilionul C6 (la etaj). Intrarea in sali se face din interiorul pavilionului C6, urcandu-se pe scari la etaj.

Lista cu prezentarile de sanatate si demonstratiile culinare unde toata lumea va avea INTRAREA GRATUITA!

La aceasta editie vor fi prezente firme din intreaga tara (si din strainatate) care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. In cadrul expozitiei veti gasi:

Va asteptam cu mare drag!

Exit mobile version