Reguli tombola

Acestea sunt regulile care guverneaza tombolele organizate la expozitia noastra. Aici trebuie sa precizam ca ele se aplica doar la tombolele oficiale organizate de noi, nu la tombolele organizate de expozantii individuali la standurile lor.

  • Fiecare bilet de intrare la expozitie este automat intrat si la tombola.
  • Castigatorii sunt anuntati prin sistemul audio al salii, apoi pe numarul de telefon mobil care il pot lasa la masa de inscriere pentru tombola. Vor avea 15 minute dupa apelul de pe scena si prin telefon pentru a veni sa ridice premiul sau sa il accepte telefonic.
  • Daca nu sunt prezenti la tragerea de sorti si nu ii putem contacta fiindca nu ne-au lasat datele de contact la masa de inscriere, atunci vom face alta tragere la sorti.
  • Cand va inscrieti pentru tombola si ne dati datele dumneavoastra de contact, va dati acordul ca sa va contactam pe viitor prin telefon si SMS, cu stiri despre evenimente sau proiecte de-ale noastre precum aceasta expozitie. Va veti putea dezabona de pe lista cu trimiterea unui SMS cu textul “stop” la momentul cand primiti un mesaj. Nu vom vinde datele dumneavoastra la terti, dar vrem sa fie clar acest lucru: va vom contacta. Daca nu doriti sa ne dati datele de contact, nu e nevoie sa va inscrieti, dar e nevoie sa fiti prezenti in persoana la tragerile la sorti pentru a afla daca sunteti castigatori si pentru a ridica eventualele premii.
  • Tragerea la sorti are loc in cadrul expozitiei la timpul anuntat pe website-ul nostru si se face live, folosing website-ul random.org.
  • Fiecare bilet poate castiga un premiu. Daca acelasi numar de bilet iese la sorti a doua oara, acea tragere se repeta pentru a obtine alt numar.
  • Castigatorii se obliga ori sa ridice premiul direct de la expozitie, ori de la magazinul care il ofera, ori sa ramana in contact cu magazinul de care apartine premiul si sa accepte livrarea lui la adresa lor printr-o metoda aleasa de magazin (curier rapid sau posta romana). Castigatorii care nu raman in contact cu magazinul si nu confirma magazinului adresa lor si nu accepta livrarea coletului cu premiul se descalifica automat si premiul ramane in posesia magazinului care l-a oferit.

Va dorim noroc si sanatate!

12 thoughts on “Reguli tombola”

  1. Mulțumesc pt.invitatie.
    Pe 14.06.2015, inca de la prima ora,voi fi acolo ca vizitator. Va imbratisez si sa aveti succes.

Leave a Reply