Despre expozitia noastra

Raw Generation Expo este un eveniment unic, organizat si sponsorizat la nivel national si regional de Ligia si Raoul Pop.

Prin intermediul acestei expozitii vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala si anume, trebuie sa avem o minte, un trup si un suflet sanatos pentru a ne bucura de o viata linistita. Expozanti din diferite colturi ale tarii si din strainatate (persoane juridice si fizice) participa la fiecare editie pentru a va prezenta alimente, aparatura, produse diverse, servicii, suplimente si informatii care sa va faca viata mai placuta si mai sanatoasa.

Istoria expozitiei incepe cu data de 10.10.10, cand a fost organizata prima editie in Bucuresti. In 2016 am avut a XI editie la Bucuresti, alaturi de multe alte expozitii in tara in orasele principale. Aici puteti gasi o lista cu expozitiile planificate in 2016. 

Ligia si Raoul

Expozitia se desfasoara atat in Bucuresti cat si in tara pe parcursul a doua zile, in spatii mari, acoperite si climatizate, intr-un cadru elegant si curat. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din tara.

RPOP-2014-11-0463

Fondatoarea evenimentului, Ligia Pop, promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent, este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România și internațional. Este consultant în nutriție raw food, autor a 6 cărți de specialitate “Pasi în lumea muzicii“, “Retete vegane fara foc“, “Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie“, “Deserturi raw pentru parinti si copii sanatosi“, “Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere fara frica si un bebe sanatos“, “Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa” si “Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari“.

Ligia Pop este singurul bucătar raw din lume care a primit în anul 2011 distincția internationala de YouTube Next Chef. De asemenea cartea ei “Rețete vegane fără foc” a câștigat în 2014 “oscarul” din literatura culinară la Gourmand World CookBook Awards. Pe lângă toate acestea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“).

RPOP-2014-05-1273

Va invitam sa vizionati poze si secvente video de la editiile anterioare, care sunt postate aici pe site sau pe site-ul Ligiei si daca sunteti un magazin interesat in a expune produsele dumneavoastra, va rugam sa completati forma de inscriere. Iar daca doriti sa formati un parteneriat media cu noi, va invitam sa ne contactati.

Va dorim o viata frumoasa si sanatoasa!

1 thought on “Despre expozitia noastra”

Leave a Reply