Raw Generation Expo Iași, Ediția II, 5-6 noiembrie 2016

rge-iasi-editia-ii-facebook-header

Dragii nostri, ne vedem in acest weekend la Iasi la Raw Generation Expo (editia II din acest oras). Evenimentul va tine doua zile, sambata si duminica pe 5-6 noiembrie, 2016, la Hotelul International (Str. Palat 5A, vis-a-vis de complex Palas), in Sala Magnum, in acelasi loc ca si anul trecut.

Vom avea multi expozanti interesanti, ateliere si prezentari de sanatate in ambele zile, plus multe suprize delicioase. Intrarea va fi gratuita atat la expozitia cu vanzare cat si la prezentarile si atelierele sustinute. Va asteptam cu drag pe toti din toata zona Moldovei si a Republicii Moldova ca si la ultima editie.

Lista prezentarilor de sanatate

Sambata, 5 noiembrie

• 11:00:-13:00 “Mami, hai la masa” – workshop de diversificare si parenting legat de hrana- Mihaela Brailescu, bucatar pasionat si consilier de nutritie.
• 13:30- 14:30 “Deshidratarea ca metoda sigura de conservare si pregatire a alimentelor” – inginer Cezar Proca.
• 15:00-17:00 “Importanta alimentatiei in comunicare si relatii” – Cristiana Eltrayan, Terapeut Holistic & Life Coach.

Duminica, 6 noiembrie

• 11:00-13:00 “Mancarea ta hraneste?” – workshop de educatie culinara si bune practici in bucataria sanatoasa – Mihaela Brailescu, bucatar pasionat si consilier de nutritie .
• 13:30-14:30 Povestea Mihaelei “Gradina cu Dragoste” – Mihaela Stamate.
• 14:30-15:30 “Kombucha, bautura zeilor” – Iuliana Andronache.
• 15:30-18:00 “Viata la superlativ: Viu si Sanatos! (De ce, cat, cand si cat mancam?)” – Mihaela Tibirna, Nutritionist Dietetician si Malina Tibirna, studenta in anul 3 la medicina UMF Iasi.

afis-oficial-raw-generation-expo-iasi

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ȘI VĂ DORIM O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI PLINĂ DE ÎMPLINIRI!

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation