Poze de la Raw Generation Expo Cluj, Ediția I

Multumim celor care ne-ati fost alaturi la Raw Generation Expo, Cluj-Napoca! A fost un eveniment superb, in care am intalnit oameni minunati, oameni fericiti si plini de viata, care si-au aratat recunostinta pentru efortul nostru de a organiza acest eveniment unic intr-un spatiu elegant si rafinat.

Va multumesc ca ati facut efortul de a veni intr-un numar asa de mare, chiar neasteptat de mare, din toate orasele apropiate dar si din cele mai indepartate precum Valcea, Craiova, Tg. Mures, Medias, Sibiu, Alba Iulia, Arad, Oradea, Timisoara, Baia-Mare, Satu-Mare etc.

De la prima ora si pana la inchidere, expozitia a fost vizitata de valuri mari de oameni care veneau parca din toate partile. Am discutat cu foarte multa lume si m-am bucurat enorm sa va intalnesc in persoana pe cei cu care am schimbat sute de mesaje in ultimii ani. Am fost incantata de numarul mare de vizitatori care consuma o alimentatie traditionala, dar care au venit sa invete cum sa faca pasi spre un stil de viata sanatos si vreau sa-i felicit inca odata pentru acest lucru. Cu inimile deschise i-am primit pe toti si ne-am bucurat ca ne-au fost alaturi!

Va lasam in compania pozelor de la eveniment.

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation