Poze de la Raw Generation Expo București, Ediția VIII

Va prezentam mai jos poze de la ultima editie a expozitiei noastre, care a avut loc duminica 16 noiembrie la Romexpo si care a fost un adevarat succes. Multumim vizitatorilor nostri pentru ca au venit in ciuda schimbarii locatiei. A fost prima data cand am organizat expozitia la Romexpo si speram ca locatia centrala si parcarea ampla au fost apreciate de ei.

Trebuie sa vorbim despre confuzia cu invitatiile care trebuiau prezentate la portile Romexpo pentru a se putea intra fara taxe aditionale: unii oameni nu au stiut de acest lucru, desi am scris de invitatie pe site-ul Ligieipe site-ul acestape pagina Ligiei de pe Facebook si pe pagina expozitiei de pe Facebook. In plus, fiecare partener media al expozitiei a mentionat acest lucru in postarile lor. Am facut tot posibilul ca sa clarificam situatia. Va rugam, pe viitor intrati pe site-ul Ligiei sau pe site-ul expozitiei (acest website) si cititi ultimele detalii inainte sa mergeti la un eveniment organizat de noi, pentru ca sa fiti bine informati.

In alta ordine de idei, a fost un eveniment frumos, vesel si plin de viata. Vizitatorii s-au bucurat de diversitatea produselor gasite in cadrul evenimentului, deoarece au fost mai multi expozanti ca niciodata. Au fost multe premii oferite la cele doua tombole iar premiul cel mare oferit de Obio, a fost un storcator prin presare la rece Greenis cu multe accesorii aditionale. Castigatorii sunt listati aici.

Va asteptam cu bucurie si la urmatoarea editie, care va avea loc in mai 2015. Detaliile vor fi anuntate pe site-ul Ligiei si bineinteles pe acest site.

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation