Raw Generation Expo București, Ediția VII, 11 mai 2014

A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 11 mai 2014 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti. Expozitia se desfasoara intr-un un spatiu de peste 1300 mp. 

Afis---Spring-2014

Adresa hotelului este Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp.

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-19 si intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, cea care promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent, autoarea cartilor “Paşi în lumea muzicii, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari. Surse de sănătate şi energie, Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi şi Jurnal de sarcină. Sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De Vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian.

Prin intermediul acestei expozitii vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala si anume, trebuie sa avem o minte, un trup si un suflet sanatos pentru a ne bucura de o viata linistita. Editia a 7-a va fi ca si pana acum o expozitie cu vanzare, unde vor fi prezente firme din intreaga tara care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru promovarea unui stil de viata sanatos.

La fiecare editie in parte veti gasi:

  • Preparate raw food proaspete (restaurante vor expune in cadrul expozitiei in cadrul holului principal).
  • Ingrediente raw food: seminte de germinat, seminte si nuci, alge marine, superalimente, uleiuri presate la rece, ceaiuri si fructe uscate etc.
  • Ingrediente si preparate vegane.
  • Vor fi prezente fermieri si mici producatori care comercializeaza legume si fructe proaspete.
  • Cartile Ligiei plus multe alte carti care promoveaza un stil de viata vegetarian si vegan. Vor fi prezente edituri si librarii online cu o diversitate larga de carti.
  • Aparatura: storcatoare prin presare la rece, automate si manuale, germinatoare manuale, blendere si ustensile de bucatarie.
  • Ingrijirea si mentinerea cosmetica a pielii prin metode naturale (epilare cu zahar, manichiura spa, machiaj mineral etc.)
  • Cosmetice naturale, bio si handmade.
  • Sapunuri si detergenti naturali si bio.
  • Masaj terapeutic si metode de relaxare (masaj clasic, terapeutic, mese cu pietre vulcanice etc).
  • Metode naturale de prevenire si vindecare (salina, aromaterapia, lumanari naturale etc).
  • Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei sau prin joc.
  • Nastere naturala, alaptare si tot ce tine de promovarea unei cresteri frumoase si armonioase a generatiei viitoare.
  • Promovarea produselor de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie din materiale naturale si bio.
  • Incurajarea protejarii naturii inconjuratoare prin reciclare, folosirea resurselor cu masura etc.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Toate prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate, in sala Brasov si Cluj intre orele 11:00-17:00. Programul va fi afisat in cadrul evenimentului. Pentru inregistrare ca si expozant, va rugam sa ne contactati.

Afis---Spring-2014---Prezentari-Sala-Brasov

Afis---Spring-2014---Prezentari-Sala-Cluj

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation