Poze de la Raw Generation Expo București, Ediția VI

Editia a VI-a a expozitiei Raw Generation a avut loc pe data de 22 mai 2013. Va multumim tuturor celor care ne-ati vizitat si tuturor expozantilor pentru interesul aratat! De asemenea multumim partenerilor nostri pentru mediatizarea evenimentului. Mai jos puteti vedea secvente video de la eveniment, incepand cu minutul 10:40.

Dupa cum ati vazut (sau o sa vedeti din poze), am incercat ceva diferit si mai amplu la aceasta editie. Spatiul a fost mai mare, numarul de expozanti a fost mai mare (peste 80), am avut standuri amenajate, o zona speciala doar cu preparate raw pentru vanzare, prezentarea de moda cu haine confectionate manual din fibre naturale, concursul de gatit, tombola si numeroasele prezentari din salile Brasov si Cluj, care de data aceasta au avut intrarea gratuita.

Cu ocazia acestei postari anuntam si castigatorii tombolei de la ora 19:

  • Premiul cel mare, un storcator prin presare la rece Hurom: Laura Timar.
  • Restul premiilor, alcatuite din cartile Ligiei, ingrediente pentru retete raw si ustensile pentru bucataria raw, etc. au fost castigate de: Mariana Florescu, Alex, Mihaela Borcean, Caravan Alexandra, Lidia Temo, Cosmin Anghel si Tinga Gabi.
  • Toti castigatorii au fost anuntati telefonic si in afara de trei oameni, toti au ridicat premiile, inclusiv storcatorul Hurom.

Va invitam sa vizionati aici pozele de la expo.

Rin Grand Hotel, Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, Bucharest RO 042121, Romania

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation