Poze de la Raw Generation Expo București, Ediția IV

Dupa 6 luni de munca intensa, de efort sustinut financiar de catre mine si sotul meu si fara ajutorul vreunui sponsor, am ajuns pe data de 25 martie 2012 sa avem a patra editia targului nostru Raw Generation Expo, care ne-a umplut sufletul de bucurie. Evenimentul s-a tinut la Rin Grand Hotel, Bucuresti intr-un spatiu incapator de aproape 1000 mp, frumos decorat cu aranjamente unice de primavara realizate de catre un expozant al targului si anume, Floraria Flowers Garden.

Spatiul de trei ori mai mare ca anul trecut s-a dovedit a fi binevenit, deoarece pe parcusul evenimentului ne-au vizitat in aproape 10.000 de oameni. Spre fascinatia noastra valuri de oameni veneau fara oprire iar alveolele unde erau expozantii erau pline in orice moment al zilei ca de abia puteai patrunde prin multime. Data viitoare vom incerca sa avem un spatiu mai aerisit, prin re-organizarea activitatilor, dar s-ar putea sa nu fie suficient si atunci din cauza aglomeratiei. 

Inca de la primele ore si pana la final am avut parte de un public larg si foarte pregatit, care si de data aceasta si-au facut tema de acasa, stiind ce vor urma sa gaseasca la noi si totodata inarmati cu programul evenimentelor si gata sa participe la prezentarile de sanatate si atelierele educationale. Am fost coplesiti pe tot parcusul zilei de multa voie buna si de multumirile oamenilor. Am cunoscut multi oameni deosebiti si am discutat cu sute de oameni cat a durat ziua de lunga. Am avut alaturi de noi mass-media, atat televiziunile nationale cat si ziaristi de la ziare nationale si locale si le multumim si cu aceasta ocazie. Mai doresc sa multumesc partenerilor si colaboratorilor media, care au ajutat la promovarea acestui eveniment, cat si celor care au transmis vestea despre targ prietenilor si familiilor lor.

Va multumim la toti si va asteptam cu trup si suflet si la editia a 5-a, care va avea loc in septembrie!

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation

2 thoughts on “Poze de la Raw Generation Expo București, Ediția IV”

  1. Ar fi frumos ca furnizorul Biodumbrava sa-si respecte angajamentele fata de clientii care au incheiat contracte cu dumnealui si au achitat avansuri …

  2. O sa va rog sa luati legatura directa cu el, fiindca nu avem nici o legatura cu ei si nu va pot ajuta.

Comments are closed.