Poze de la Raw Generation Expo București, Ediția II

Editia a doua a expozitiei Raw Generation a fost o bucurie atat pentru noi cat si pentru cei multi vizitatori veniti din toate colturile tarii si in special din Bucuresti. Diversitatea produselor gasite la cei 21 de expozanti veniti la randul lor din toata tara (Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Medias, Sibiu) a fost pe placul tuturor gusturilor si buzunarelor.

Am avut alaturi de noi televiziunile nationale care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara si acestia au fost Pro TV, Antena 1 si Antena 3, Realitatea TV, 10 TV, cat si jurnalisti diversi si producatori de televiziuni online. Vreau sa le multumesc in special celor de al Antena 1 si 3, care au transmis in direct secvente de la targ pe tot parcursul zilei. Le multumimi tuturor din suflet si-i asteptam cu drag si la targul urmator, care se va desfasura in septembrie 2011, la Bucuresti.

Lista demonstratiilor culinare si prezentarilor de sanatate:

  • 11:30 Dr. Cleopatra Coroaba – prezentare sanatate – hidroterapia de colon si beneficiile asupra sanatatii
  • 13:00 Ligia Pop – demonstratie culinara
  • 14:30 Andreea Lazarescu – demonstratie culinara
  • 16:00 Ana Ghica si Raul Rosu – demonstratie culinara
  • 17:30 Nicoleta Azoitei – Importanta si beneficiile uleiurilor eterice pure
  • 18:45 Valeria Lazar (a cunoscut-o personal pe d-na Elena Nita Ibrian) – Povestea trasformarii si vindecarii personale prin hrana vie

Va multumesc si va asteptam cu drag pe toti la urmatorul targ!

Author: Raoul

Co-organizator al expoziției Raw Generation